(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja vuosilomasijaisuuteen
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Hoivakoti Jaatilanrannassa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja vammautuneille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua. Jaatilanrannassa toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa.

Haemme Jaatilanrantaan LÄHIHOITAJAA tai SAIRAANHOITAJAA tai alan opiskelijaa osa-aikatyöhön määräaikaiseen vuosilomasijaisuuteen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävä on monipuolinen ja sisältää asukkaittemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää moniongelmaisten asukkaiden toimintakykyä.

Edellytämme lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta tai voit olla opintojesi loppuvaiheessa oleva alan opiskelija. Lisäksi edellytämme voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten tai muistisairaiden hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi heidän kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemistä kohtaan.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Nora Ruokostenpohja, nora.ruokostenpohja@esperi.fi p. 050 407 9306.

Hakuaika päättyy 30.4.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.