(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Vuosaareen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Helsingin Vuosaareen lähihoitajaa työskentelemään liikuntavammaisille suunnatussa palveluasumisessa. Tarjolla on sekä vakituinen työsuhde, että sijaisuuksia. Hakija saa itse vaikuttaa sijaisuuden pituuteen. Aloitus mieluiten mahdollisimman pian!

Työnkuvaus:

Kyseessä on 5-kerroksinen palvelutalo, jossa kaikki 23 asukasta asuvat omissa asunnoissaan. Asukkaat ovat kaiken ikäisiä: 20-80 -vuotiaita liikuntavammaisia henkilöitä. Osa liikkuu pyörätuolilla ja osa kykenee kävelemään itsenäisestikin. Lähihoitaja pääsee tekemään todella monenlaista työtä ja kaikkeen perehdytetään kattavasti. Muutamalla asukkaalla on PEG-letku ja mm. insuliinipistokset kuuluvat työnkuvaan.

- Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä hakijan toiveen mukaan

- Työ pääasiassa asukkaiden tukemista ja avustamista heidän päivittäisissä toiminnoissa

- Perushoidolliset rutiinitehtävät ja lääkehoito oleellisia

- Aamuissa on 5 lähihoitajaa, illoissa 4 ja yössä pääsääntöisesti 2


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä. Otamme myös hoito- ja huolenpito -jakson suorittaneet lähihoitajaopiskelijat huomioon. Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja ammatillisen otteen työhösi. On hyvä, jos sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, mutta ne on mahdollista suorittaa myös kohteessa työllistymisen yhteydessä. Kokemus työskentelystä liikuntavammaisten kanssa katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle:

- Kattava perehdytys kohteessa

- Mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan asiakaskohteen kirjoille

- Mahdollisuus suorittaa lääkeluvat työllistymisen yhteydessä kohteessa

- Kilpailukykyinen palkka

- HR-tiimimme päivittäinen tuki

- Monipuolinen työnkuva: Todellinen mahdollisuus kehittyä ammattilaisena!

Hakuprosessi:

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakemus sivuillamme. Kerro osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja mitä toivoisit työltäsi! Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä myös sähköpostitse ellen.book@medipower.fi tai WhatsAppilla 044 7164 779.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779