(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Vuosaareen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme asiakkaallemme kahta lähihoitajaa työskentelemään vammaisille suunnatussa tehostetussa palvelukodissa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Vuosaaressa ja työsuhde on määräaikainen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä. Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja ammatillisen otteen työhösi. Lääkeluvat ehdoton plussa.

Hakuprosessi:

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakemus sivuillamme. Kerro osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja mitä toivoisit työltäsi! 

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-konsultti Mari Uusluoto

p. 050 436 5452