(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Virroille
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Etsimme asiakkaallemme lähihoitajaa noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Virroille. Kohde on 30 asukkaan palvelutalo, jossa toimii kaksi tiimiä. Molemmilla tiimeillä on 15 asukasta. Hoivakoti on suunnattu ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua päivittäisissä toimissaan. 

Työnkuvaus: 

Työ pitää sisällään lähihoitajan päivittäisiä perushoidollisia töitä ja lääkkeenantoa. Kohde tarjoaa tarvittaessa myös ympärivuorokautista tukea asukkaille, joten työ on kolmivuorotyötä. Hoivakodissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta ikäihmisten omia voimavaroja tukien. Myös sosiaalisista voimavaroista sekä suhteista pidetään huolta. Hoivakodissa järjestetään säännöllisesti toimintaa, johon myös omaiset pääsevät osallisiksi.  

Toivomme:

Työntekijältä toivotaan ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta sekä innokasta asennetta työtä kohtaan. Edellytämme voimassa olevia lääkelupia. Työ pitää sisällään aktiivista yhteydenpitoa ja toimintaa asukkaiden omaisten kanssa, joten toivomme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tässä tehtävässä menestyminen edellyyttää sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. 

Tarjoamme:

Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan tiimin ympärillesi. Huumorintajuisessa porukassa työpäivät sujuvat jouhevasti alusta loppuun ja hauskaakin voi pitää. Saat vastuullisen työn ja mielekkäitä työtehtäviä. Uusia ideoita arvostetaan, joten kaikki sinun mielipiteesi ovat enemmän kuin tervetulleita. Sinulla on jatkuvasti tukea saatavilla ja halutessasi myös mahdollisuuksia kouluttautua. Tämän kaiken lisäksi pääset nauttimaan hyvistä työterveyshuollon palveluista, liikunta- ja kulttuurieduista sekä alennuksia esimerkiksi kuntosaleille, nettikauppoihin, hotelleihin ja vakuutusyhtiöihin. 

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma, Miia ja Ellen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660