Lähihoitaja / Viinikan ja Koivistonkylän kotihoito, kesätyö
Tampereen kaupunki, Kotihoito- ja asumispalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Etsimme lähihoitajia vuosilomasijaisiksi!

Viinikan ja Koivistonkylän kotihoidon työntekijä työskentelee asiakkaiden kodeissa. Lähihoitajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta, vastuullisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Suhtaudumme asiakkaisiin ja heidän koteihinsa kunnioittavasti ja arvostaen. Työskentely tapahtuu kotihoidossa kahdessa vuorossa: aamu- ja iltavuoroissa arkena ja pyhinä.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito luetaan eduksi. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Opintorekisteriote ja kelpoisuuden osoittavat todistukset vaaditaan.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen kotihoidosta.

Lisätietoja tehtävästä antavat Viinikan osalta: Katri Valkiala puh. 050 5526057 ja Koivistonkylän osalta: Hanna Kaikula puh. 0400 236290.

Hakuaika päättyy 31.3.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Viinikka: Katri Valkiala puh. 050 5526057
Koivistonkylä: Hanna Kaikula puh. 0400 236290

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot