(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Viidakkokujan tuetun asumisen yksikkö, Asola
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Viidakkokujan tuetun asumisen yksikkö

Viidakkokuja 6 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 18.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Hei lähihoitaja! Etsimme mielenterveystyöstä innostuvaa lähihoitajaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu Viidakkokujan tuetun asumisen yksikköön.  22 paikkainen tuetun asumisen yksikkö tarjoaa määräaikaista kuntouttavaa asumista vantaalaisille mielenterveyskuntoutujille Vantaan Asolassa. Yksikössä työskentelee moniammatillinen työyhteisö kahdessa vuorossa 7 päivänä viikossa.

Viidakkokujan asumisyksikössä työskennellään kuntouttavan työotteen periaatteella asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Toipumisorientaation mukaisesti työskentelemme yhdessä asukkaan kanssa hänen tavoitteidensa saavuttamiseksi ja tavoitteidensa edistämiseksi. Kaikilla asukkaillamme on työyhteisöstä nimetyt omaohjaajat, koko työyhteisön sekä asukkaan verkosto ovat mukana työskentelyssä.

Etsimme joukkoomme työhön tarttuvaa, innostavaa ja huumorintajuista lähihoitajaa. Työyhteisössämme arvostamme vastuunottokykyä, kehittämismyönteisyyttä, selkeää ilmaisukykyä ja iloista asennetta. Haluat osaltasi edistää asukkaiden kuntotumista ja koet toipumisorientaatio työskentelyn omaksesi. Olet myös innostunut erilaisten ryhmien ohjaamisesta sekä omaat palveluohjauksellisen työskentelyn periaatteet.

Lähihoitaja toimii alansa asiantuntijana asukkaiden kuntoutumisen edistämiseksi lähellä asukkaiden arkea. Asukkaiden tarpeet ja tavoitteet toimivat lähtökohtana tuen suunnittelulle ja toteuttamiselle yhdessä asukkaiden kanssa. Asukkaiden toimintakyvyn arviointi, ohjaus ja neuvonta mm terveyteen liittyvissä asioissa kuuluu työhösi. Osallistut myös asukkaiden lääkehoidon toteuttamiseen.

Tehtävään valittu saa huumorintajuisen ja innostavan työyhteisön, kokeneiden työtovereiden perehdytyksen, työryhmän ja esimiehen tuen sekä säännöllisen työnohjauksen. Meillä saat vastuullisen, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn, jota tehdään positiivisella asenteella. Ideoihin ja uusien työ- ja toimintatapojen kokeilemiseen saa koko työyhteisön kannustuksen ja tuen.

Haastatteluita teemme mahdollisesti jo hakuaikana.

Tervetuloa meille töihin!


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Luemme eduksi: 

  • Kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä
  • Apotti-asiakastietojärjestelmän hallinta
  • Love-luvat suoritettuna (LoveLop+ tentit)
  • Raisoft-osaaminen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2181,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Yksikön vastaava ohjaaja

Nääppä Niina


Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
rekrytointi@vantaa.fi josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.  


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.