(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Vihtiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Etsimme Vihtiin lähihoitajia työskentelemään ikääntyneille sekä vammaisille suunnattuun palvelutaloon. Tarjolla on vakituinen rooli sekä sijaisuuksia.

Työnkuvaus:

Lähihoitaja työskentelee yhdessä työparin ja muun tiimin kanssa. Työ on joko 2- tai 3-vuorotyötä. Hakija voi esittää toiveita tämän suhteen. Palvelutalon asukkaat ovat sekä pitkäaikais-, että lyhytaikaishoitoa tarvitsevia ikäihmisiä ja vammautuneita. Yksikössä on 63 asukaspaikkaa, jotka ovat asukkaiden itse sisustamia. Työ pitää sisällään perushoidollista työtä ja viriketoimintaa. Lisäksi työhön kuuluu kuntoutus ja asukkaiden avustaminen arjen askareissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Työntekijältä toivotaan lähihoitajan koulutusta ja Valviran laillistusta. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Ajokortti sekä kokemus vanhus- ja/tai vammaistyöstä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle:

Kohteessa työntekijä saa kattavan perehdytyksen. Maksamme kilpailukykyisen palkan 2 viikon välein. Palkasta voidaan neuvotella hakijan kanssa. Toivomme hakijan olevan valmis aloittamaan työt mahdollisimman pian. Työsuhteen kesto on joustava ja lisäksi sinulla on mahdollisuus rekrytoitua myöhemmin suoraan tilausyrityksen kirjoille.

Hakuprosessi:

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää CVsi osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa! Voit myös esittää tuntipalkkatoiveen.

Lisätiedot:

HR-Trainee Ellen Böök

p. 044 7164 779