Lähihoitaja, vieroitushoito-osasto
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Hei lähihoitaja! Jos olet kiinnostunut päihdetyöstä, meillä voisi olla tarjolla sinulle sopiva työ Espoon vieroitushoito-osastolla!

Vieroitushoito-osastolla on 16 paikkaa päihteistä vieroittautuville asiakkaille. Osastolla hoidetaan lähes kaikki espoolaiset laitosvieroitusta tarvitsevat asiakkaat. Osastolla työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, ohjaajia, lääkäri sekä laitosapulaisia.

Lähihoitajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää. Asiakkaiden akuutteja vieroitusoireita hoidetaan esimerkiksi lääkärin määräämää lääkitystä toteuttamalla. Vieroitusoireiden arviointi tapahtuu aina yhdessä asiakkaan ja lääkärin kanssa. Psykososiaalisen tuen antaminen asiakkaille vieroituksen aikana kuuluu olennaisena osana työhösi.

Työssäsi selvität ja suunnittelet yhdessä asiakkaan ja mahdollisesti muiden asiakkaan verkostojen/hoitotahojen kanssa vieroitushoidon jälkeistä hoitopolkua ja kuntoutusta. Työhösi kuuluu myös asiakkaan kokonaistilanteen arviointi yhdessä työryhmän kanssa.

Työssäsi menestyt hyvin asiakaslähtöisellä ja itsenäisellä työotteella. Päivittäisessä työssäsi sinulta vaaditaan lisäksi ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme työsi tueksi monipuolisen perehdytyksen, kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja kehittämiseen. Sinua odottaa vieroitushoito-osastolla ehdottoman ammattitaitoinen ja mukava työryhmä!

Työ on kolmivuorotyötä.

Työpaikan nimi: Espoon vieroitushoito-osasto
Työaika: Jaksotyö 114h 45min/3 vkoa, 3-vuorotyö
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi tehtävässä edellytetään suoritettua tai koeaikana suoritettavaa LOVe LOP -lääkehoitolupaa.

Arvostamme työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot