(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja varahenkilöstöön
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 24.09.2018
Hakuaika päättyy 19.09.2018  kello 16:00
Vantaan sairaala , Katriinankuja 4 01760 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen toimeen varahenkilöstöön. Toivomme sinulla olevan kokemusta muistisairaiden potilaiden hoitamisesta. Työssä tarvittavia ominaisuuksia ovat hyvä paineensietokyky sekä kyky toimia äkillisesti muuttuvissa tilanteissa. Moniammatillisessa tiimeissä toimiminen edellyttää lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja.

Varahenkilöstössä sinulla on mahdollisuus kartuttaa sekä hyödyntää omaa osaamistasi laajalti eri tavoin profiloituneilla osastoilla. Työpaikka tarjoaa monipuolista täydennyskoulutusta. Meillä on käytössämme autonominen työvuorosuunnittelu. Vantaan sairaalan työntekijänä pääset ensimmäisten joukossa mukaan uuden potilastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmän APOTIN käyttöönottoon loppuvuodesta 2018.

Työn aloitus 24.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Varahenkilöstön työvuorot ovat aamu- ja iltavuoroja.

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on kahdeksan sairaalaosastoa sekä polikliiniset toiminnot muodostava terapiayksikkö, geriatrinen vastaanotto ja päiväsairaala. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Tämä asiantuntijuus mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja tuetaan kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja yhteistyössä muiden kanssa potilaan parhaaksi.

Vantaan kaupungilla on tarjolla työsuhdeasuntoja, joita voi tiedustella Vantaan kaupungin asunto- ja tilavuokrauksesta. Vähintään 2 kk työsuhteessa olevalla henkilöllä on mahdollisuus saada työsuhdematkalippu.

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme: 
- Vantaan sairaalan lääkelupia tai LOP-tentin suorittamista koeajan puitteissa
- hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa 

Luemme eduksi: 
- aikaisemman kokemuksen sairaalatyöstä
- hyvät ATK-taidot

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2197,94 €/kk
Työaika: Kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).