(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, varahenkilö Hoivan resurssipooliin
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vanhusten erityisasuminen/Hoivan resurssipooli

Simontie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 5.02.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2019


Vantaan erityisasumisessa on paljon ikäihmisiä, jotka tarvitsevat hyvää hoitoa ja paljon huomiota. Haluaisitko osaksi kehittymistä tukevaa, kannustavaa ja ammattitaitoista huipputiimiä? Oletko sinä etsimämme lähihoitaja, joka haluat olla mukana mahdollistamassa asukkaille heidän omannäköisen elämän?

Haemme varahenkilöstöön määräaikaiseen tehtävään osaajaa, joka kykenee sopeutumaan vaihteleviin työympäristöihin ja -tilanteisiin. Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä.

Tervetuloa meille töihin!

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2197,94 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan. Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko 2-vuorotyö


Yhteystiedot:
Pirjo Randelin, asumispalvelujen esimies
p. 040 5795780, pirjo.randelin@vantaa.fi

Sanna Mikkola, apulaisosastonhoitaja
p. 040 6429395, sanna.mikkola@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.