(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, varahenkilö, Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Kuvaus tehtävästä: Lähihoitajan tehtävät varahenkilöstössä Auroranmäellä.

Asiakkaat tulevat arviointi-ja kuntoutusjaksolle. He voivat myös saapua kriisijaksolle esim. omaishoitajan sairastuttua tai muuten asiakkaan tilanteessa tapahtuu joku muutos, jolloin meillä arvioidaan oikeaa hoitopaikkaa tai he palaavat kotiin. Tilanteet voivat olla haasteellisia ja vaihtuvia. Asiakkaita tulee ja lähtee päivittäin. He tulevat Espoon sairaalasta, kotoa, sosiaali-ja kriisipäivystyksestä tai hoivakodista.

Asiakkaiden kuntoutus on etusijalla ja takaisin kotiin palaminen. Lähihoitajaa tarvitaan moniammatillisessa tiimissä, jossa on sairaanhoitaja, lähihoitaja, lääkäri, fysioterapeutti ja palveluohjaaja. Asiakkaat tarvitsevat myös eritasoista perushoidollista apua ja ohjausta. Työ on kolmivuorotyötä.


Työpaikan nimi: Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö
Työaika: 116,15 /3 vk (114,45 /3 vk 31.8.20 alkaen)
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kuntouttavaa hoitotyön kokemusta, aktiivista otetta kuntoutukseen ja ohjaukseen sekä hyviä tiimityötaitoja.


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaanno