Lähihoitaja Vantaan sairaalan pooliin/varahenkilöstöön, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Katriinan sairaala/Peijaksen sairaala

Katriinankuja 4/ Sairaalakatu 1, Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 22.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Etsimme Vantaan resurssikeskuksen työporukkaamme kahta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään Vantaan sairaalaan.

Työskentely resurssikeskuksessa on vaihtelevaa ja ammattitaitoa kasvattavaa. Resurssikeskuksen lähihoitajana pääset työskentelemään Vantaan sairaalan eri osastoilla; Katriinan sairaalassa sekä Peijaksen sairaalan akuuttigeriatrisilla osastoilla paikaten äkillisiä poissaoloja. 

Varahenkilöstöön kuuluu sekä sairaanhoitajia että lähihoitajia. Tammikuun alussa varahenkilöstöt yhdistettiin Vantaan yhteiseen resurssikeskukseen. Jatkossa voit oman mielenkiintosi mukaan laajentaa osaamistasi kotihoidossa tai erityisasumisessa. 

Tarjoamme työsuhteen alussa hyvän perehdytyksen eri osastoihin ja Apotti potilastietojärjestelmään sekä moniammatillisen tiimin vahvan tuen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi. 

Tervetuloa työyhteisöömme mukaan! Jätä hakemuksesi jo tänään! 

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Varahenkilöstön osastonhoitaja
Noora Laurikainen
P. 040 5388266
noora.laurikainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1343767
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa