(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
osasto 1

Katriinankuja 4 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 10.02.2020 tai sopimuksen mukaan - 20.07.2020


Haemme  lähihoitajaa Vantaan sairaalan geriatriselle kuntoutus- ja tutkimusosastolle. Meillä on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki - tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Lähihoitajan tehtävänkuva on laaja-alainen. Saat käyttää  omaa ammattitaitoasi hyvin kokonaisvaltaisesti ja sen lisäksi toimia hoitotyön edustajana moniammatillisessa tiimissä.

Osasto 1:llä on 25 potilaspaikkaa. Suurin osa potilaista tulee jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta. Lähihoitajan työ on potilaan hoitamista ja sairaanhoidollista, mutta hyvin keskeistä on myös potilaan toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen tavoitteena mahdollisimman nopea kotiutuminen. Hoitotyötä tehdään yksilövastuisen hoitotyön periaattein potilaan omahoitajuutta toteuttaen. Myös lähihoitaja on potilaan omahoitaja ja moniammatillisen tiimin jäsen. Lähihoitajan työ osastolla on hyvin mielenkiintoista ja opettavaista. Sairaalassa järjestetään säännöllistä sisäistä koulutusta ja mahdollistetaan myös muuhun koulutukseen osallistumista. 

Olemme ottaneet käyttöön uuden potilastietojärjestelmän Apotin. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan käyttämään tätä uutta järjestelmää, joka myös ohjaa toimintaa ja sen myötä tullaan kehittämään hoitotyötä Apotin laatumittareita hyödyntäen.

Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omaa työtään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä.

Vantaan sairaala - ammattitaidolla sinulle! 

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lähihoitajan lääkelupa tulee suorittaa koeajan puitteissa.

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutustaidot ja kyvyn toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2155,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, kolmivuorotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja
Blomvall Tarja
0503122129
tarja.blomvall@vantaa.fi

Osastonhoitaja
Mettin Mirja
050 3122067

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.