(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan kaupunki, osasto 1

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan sairaalan geriatriselle kuntoutus- ja tutkimusosastolle. Meillä on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki - tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Lähihoitajan tehtävänkuva on laaja-alainen. Saat käyttää omaa ammattitaitoasi hyvin kokonaisvaltaisesti ja toimia lisäksi hoitotyön edustajana moniammatillisessa tiimissä.

Osasto 1:llä on 25 potilaspaikkaa. Suurin osa potilaista tulee jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta. Lähihoitajan työ on kokonaisvaltaista potilaan hoitamista, missä keskeistä on potilaan toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen tavoitteena mahdollisimman nopea kotiutuminen. Hoitotyötä tehdään yksilövastuisen hoitotyön periaattein potilaan omahoitajuutta toteuttaen. Myös lähihoitaja on potilaan omahoitaja ja moniammatillisen tiimin jäsen. Lähihoitajan työ osastolla on mielenkiintoista ja opettavaista. Sairaalassa järjestetään säännöllisesti sisäistä koulutusta ja mahdollistetaan myös muuhun koulutukseen osallistumista. 

Olemme ottaneet käyttöön uuden potilastietojärjestelmän Apotin. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan käyttämään tätä uutta järjestelmää, joka myös ohjaa toimintaa ja sen myötä tullaan kehittämään hoitotyötä Apotin laatumittareita hyödyntäen.

Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omaa työtään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä.

Vantaan sairaala - ammattitaidolla sinulle! Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, lähihoitajan lääkelupa tulee suorittaa koeajan puitteissa.

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutustaidot ja kyvyn toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2155,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, kolmivuorotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja, Blomvall Tarja
P. 0503122129
tarja.blomvall@vantaa.fi

Osastonhoitaja, Mettin Mirja  
P. 050 3122067

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.