(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Vantaan sairaala osasto 4, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
osasto 4, Vantaan sairaala

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 17.08.2020 - 31.12.2020

Etsimme Vantaan sairaalassa osastolla 4 joukkoomme motivoitunutta ja innostunutta lähihoitajaa ajalle 17.8 - 31.12.2020.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen haavahoito-osastolla. Osastolla hoidetaan erikoissairaanhoidosta tulevien haavahoitopotilaiden lisäksi potilaita, jotka tarvitsevat jatkohoitoa terveyskeskussairaalassa. Osaston yhteydessä on myös haavapoliklinikka, jonne potilaat tulevat ajanvarauksella kotoa tai terveyskeskuksesta.

Tarjoamme moniammatillisen tiimin vahvan tuen sekä alussa riittävän perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan. Näin edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään osaston toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi.

Vantaan sairaala tarjoaa työntekijöilleen kehittymismahdollisuuksia. Sairaalassa on käytössä potilastietojärjestelmä Apotti. 

Tervetuloa töihin osastolle 4!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2181,73 euroa /kk

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä koeajan pituus on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min / viikko, 3-vuorotyö


Yhteystiedot:

Hamunen Katja
Osastonhoitaja
P. 050 312 2128
katja.hamunen@vantaa.fi

Jalonen-Tuovila Mia
Toimintayksikön esimies
P. 040 661 5325
mia.jalonentuovila@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.