(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Vantaalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Etsimme asiakkaalleemme innokasta lähihoitajaa sijaisuuteen tai vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle!

Oletko oma-aloitteinen ja ahkera lähihoitaja? Kaipaatko uusia tuulia työrintamallesi ja haluatko päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi? Mikäli vastasit kyllä, saattaisi meillä olla tarjota juuri sinulle sopiva työpaikka hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kohde on kehitysvammaisille suunnattu ympärivuorokautista hoivaa tarjoava hoivakoti.  

Työnkuvaus:

Tässä tärkeässä työssä pääset toteuttamaan turvallista ja mielekästä arkea kohteen asukkaille. Toivomme, että sinulla on jo valmis lähihoitajan tutkino ja Valviran laillistus. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu asukkaiden avustaminen päivittäisissa toiminnoissa sekä tuki ja huolenpito arjen askareissa. Asukkaita pyritään parhaansa mukaan osallistumaan erilaiseen viriketoimintaan, joten arvostamme kuntouttavaa työotetta. Mahdollisuus kaksi- tai kolmivuorotyöhön hakijan omien toiveiden mukaan. 

Tarjoamme:

Saat toimia merkityksellisen työn parissa ja pääset osaksi vastuullista ja mukavaa työympäristöä. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja tuoda omia toimintatapojasi esiin. Sinun mielipiteesi on tärkeä, joten jokaisella työntekijällä todella on mahdollisuus vaikuttaa asioihin ja niiden kulkuun. Jokainen työntekijä perehdytetään työkohteessa kattavasti. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi WhatsAppilla numeroon 040 621 4660. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR Trainee Vilma Heino

p. 040 621 4660