(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, vammaistyö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Tehtävän kuvaus

Tilkan ryhmäkoti tarjoaa ohjattua asumispalvelua aikuisille kehitysvammaisille henkilöille. Ryhmäkodissa on kolme asumisryhmää, Valkama, Pisara ja Vellamo. Valkamassa on tukiasumisen lisäksi viisi lyhytaikaisen hoidon paikkaa, jonka asiakaskunta vaihtelee jonkin verran.

Päivisin osa asukkaistamme käy töissä, työtoiminnoissa ja koulussa. Vapaa-aikoina heillä on toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan erilaisia kerhoja ja leirejä. Tilkan toimintaperiaatteena on omatoimisuuden tukeminen, yksilöllisyyden kunnioitus ja itsemääräämisoikeus. Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon asukkaiden yksilölliset tarpeet.

Etsimme nyt joukkoomme uutta ohjaajaa pidempään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, ja työntekijät viihtyvät meillä, koska asukkaamme ja työtoverit ovat niin mukavia.

Työssäsi voit hyödyntää omia vahvuuksiasi, ja välittömän asiakastyön lisäksi jokaisella työntekijällä on omia vastuualueitaan. Työtiimissämme on eri ammattialojen edustajia kuten lähihoitajia, sosionomeja ja sairaanhoitajia. Henkilökuntaa on paikalla vuorokauden ympäri. Teemme yhteistyötä tarvittaessa monien eri tahojen kanssa, kuten terveyskeskus, kehitysvammapoliklinikan henkilökunta, sosiaalityöntekijät, omaiset, seurakunta, edunvalvonta, harrastustoimet ja työtoiminta.

Tilkan ryhmäkoti sijaitsee Pikku Huopalahdessa, kävelymatkan päässä raitiovaunu- ja linja-autopysäkeistä. Keskustaan ja muiden palvelujen pariin on hyvät kulkuyhteydet.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta aloitusajankohta on sovittavissa. Haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pian osoitteessa helsinkirekry.fi!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
- reipasta asennetta
- ohjauksellista työotetta
- kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin
- jonkin verran hoidollista osaamista
- voimassa olevaa LOVe-lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava ohjaaja Pauliina Viljanen, p. 09 310 32483, pauliina.viljanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi