(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Vihtiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Etsimme asiakkaallemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Vihdissä sijaitsevaan palvelutaloon.

Tämä kauniissa vehreässä ympäristössä sijaitseva hoivakoti tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista palveluasumista, jonka tavoitteena on tuottaa laadukasta, asiantuntevaa hoivaa, viihtyisässä ympäristössä. Hoivakodissa on asukaspakkoja 63:lle potilaalle ja asukaskunta koostu yksilöllistä palvelua sekä päivittäistä apua kaipaavista ikäihmisistä ja vammaisista.

Työnkuvaus:

Tässä kohdeyksikössä lähihoitaja pääsee työskentelemään monipuolisessa roolissa. Työtehtäviesi kautta mahdollistat omalta osaltasi asiakkaiden turvallisen ja hyvinvointia ylläpitävän arjen sekä toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaiden omaisten kanssa. Perushoitotyön lisäksi työtehtäviisi kuuluu viriketoimintaan osallistumista sekä arjen aktiviteetteja. Sinulla on mahdollisuus tehdä 2-vuorotyötä tai halutessasi laajentaa työnkuvaa 3-vuorotyöksi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto eli hakuprosessin jälkeen työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Arvostamme: 

- Lähihoitajan AMK-tutkinto ja Valviran nimikelaillistus

- Hyvät vuorovaikutustaidot ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan

Tarjoamme:

Tulevassa työkohteessasi pääset osaksi lämminhenkistä työtiimiä, jossa jokaisen työntekijän työpanosta arvostetaan. Hoitohenkilökunta on yhteen hioutunut ja työilmapiiri kannustava. Tässä kohteessa vallitsee myös matala hierarkia, joten tiedät esimiehesi olevan helposti lähestyttävissä arjen keskellä. Palvelutalo sijaitsee vehreällä alueella Vihdin kirkonkylällä kauniiden maisemien äärellä, joista pääset nauttimaan työnteon lomassa. Hoitajilla on mahdollisuus säännölliseen kouluttautumiseen, jolla taataan henkilöstön jatkuva kehittyminen ja korkealaatuinen hoito-osaaminen. Työnaloituksen yhteydessä saat kohteessa kattavan perehdytyksen, joka mahdollistaa työtehtävissä menestymisen, mielekkään ja turvallisen työnteon.

HR-tiimimme on tukenasi ja helposti tavoitettavissa koko rekrytointiprosessin ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi sivujemme kautta jo tänään! Voit kertoa itsestäsi myös esim. WhatsAppilla 0447400024. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!


Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 0447400024