(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Turkuun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme asiakkaallemme Turkuun lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tehostetun vaikeavammayksikön kohteeseen. Sijaisuuden aloitus on vuoden 2020 alusta lähtien, sopimuksen mukaan. 

Työnkuvaus:

Kyseessä kolmivuorotyö 15 asunnon tuetussa palveluasumisen kohteessa. Kohteen asiakaskuntaan kuuluu liikunta- ja aivovamma potilaita, joiden arkea ja päivittäistä toimintaa tuetaan. Työtehtävät koostuvat yksilöllisestä huolenpidosta, perustoimista, asiakkaiden arjen hallinnasta, kuin myös perushoidollisista rutiinitehtävistä. 

Tehtävässä edellytämme:

- Lähihoitajan tutkinto 

- Valviran laillistus ja rokotesuoja 

- Hygieniapassi ja lääkeluvat (lääkeluvat suoritettavissa myös asiakasyrityksen kautta)

- Kokemus työskentelystä vammautuneiden henkilöiden kanssa katsotaan eduksi 

- Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat olennaisia työn sujuvuuden kannalta 


Tarjoamme sinulle:

Vakituinen täysituntinen työsuhde, ammattitaitoisessa ja motivoituneessa työyhteisössä. Aloituksen yhteydessä työntekijä saa kattavan perehdytyksen, jotta työn tekeminen uudessa ympäristössä on mielekästä ja sujuvaa. Jatkossa työntekijällä on mahdollisuus aktiivisesti kehittää omaa työosaamistaan. Työssä näkyy itsensä toteuttamisen mahdollisuus ja riittävä aika asiakkaan kohtaamiseen. HR-tiimimme on myös tukenasi koko työsuhteen ajan. 

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit tehtävästämme, olethan meihin yhteydessä mahdollisimman pian! Täytä hakemus sivullamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

Asiakkuuspäällikkö Mari Uusluoto

p. 050 436 5452