Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen, Savitaipale
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Etsitkö uusia haasteita urallesi tai kaipaatko uusia tuulia työrintamalle? Haluaisitko päästä viettämään työpäiväsi mukavassa porukassa ja viihtyisässä työympäristössä? Mikäli tämä kiinnitti huomiosi, niin suosittelen lukemaan pidemmälle, sillä tässä on mahdollisuuksia moneen!

Etsimme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Savitaipaleelle viihtyisään järven rannalla sijaitsevaan Toimintakeskus Suvantoon. Mahdollisuus vakinaistumisen sijaan tehdä myös pidempi sijaisuus.

Työnkuvaus:

Työkohde on ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen 19-paikkainen yksikkö, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Lappeenrannan keskustasta. Kohde tarjoaa asukkailleen yksilöllistä hoitoa ympäri vuorokauden, joka sisältää hoidon ja huolenpidon, yhteydenpidon hoitavaan lääkäriin, ohjauksen sekä ateriapalvelut. Lisäksi asukkaiden hyvinvoinnista ja hyvästä elämänlaadusta huolehditaan viriketuokioilla, ohjatulla liikunnalla, kerhoilla sekä erilaisilla sosiaalisilla tapahtumilla

Tässä kohteessa pääset osallistumaan asukkaiden arjen tukemiseen. Saat tuoda omaa osaamistasi esille ja jakaa sitä myös muille. Kohteessa työskentelee lähihoitajien lisäksi myös sairaanhoitaja, sosionomi sekä fysioterapeutti, joiden kanssa muodostatte moniosaavan hoitotiimin.

Toivomme:

Sinun tulisi olla Valviran laillistuksella varustettu jo valmistunut lähihoitaja. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää voimassa olevia lääkelupia sekä hygieniapassia. Lääkeluvattoman hoitajan ei tätä kuitenkaan tarvitse hätkähtää, sillä tarvittaessa lääkeluvat on mahdollista suorittaa työkohteessa. Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parista katsotaan eduksi, mutta hyvä asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee ja oma halu kehittyä hoitotyön ammattilaisena. 

Tarjoamme:

Sen lisäksi, että saat ympärillesi ihanat ja hauskat työkaverit, sinut perehdytetään työtehtäviin kattavasti. Kohteessa on uimahalli ja muita liikuntatiloja, joita saat käyttää maksutta. Tässä siis oiva tilaisuus jäädä työpäivän päätteeksi huolehtimaan vielä omasta hyvinvoinnista. Kohteessa pääset nauttimaan myös ilmaisesta aamiaisesta sekä saat hyödyntää alennuksia ravintola- ja hyvinvointipalveluissa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä, vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös Whatsapp)

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös Whatsapp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422032
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Savitaipale