(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja vakituiseen työhön Wilhelmiinan hoivakotiin, Helsinki
Wilhelmiina Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Helsingin Pikku Huopalahdessa sijaitsevassa Wilhelmiinan palvelukeskuksessa on koteja ikäihmisten erilaisiin tarpeisiin, itsenäisestä asumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan. Palvelukeskus on Miina Sillanpään omistama yleishyödyllinen yritys.

Ryhmäkodit Aapo ja Venla hakevat vakituiseen työsuhteeseen lähihoitajia, Tässä tehtävässä olet tärkeä osa ikäihmisten ja heidän perheidensä elämää. Huolehdit mm. asukkaiden tärkeiden arkitoimintojen sujuvuudesta ja kuntoutuksesta sekä oman ammattitaitosi ylläpidosta ja osaamisen kasvusta.

Wilhelmiinan toimintaa ohjaavat arvot:

  • arvostamme ihmisten ainutlaatuisuutta
  • onnistumme yhdessä
  • olemme rohkeita ja vastuullisia

Tehtävä edellyttää lähihoitajan tutkintoa, mutta sinulla ei tarvitse olla työkokemusta vastaavanlaisesta työstä. Tässä on mahdollisuutesi päästä kokemaan uutta työtä lähihoitajana!

Asukkaiden kanssa jutellaksesi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja tulee olla työntekijöillä kunnossa. Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Työt alkavat sopimuksen mukaan joko heti tai syksyyn mennessä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja työtä tehdään 3-vuorotyönä tai sinulle sopivin vuoroin.

Palkkauksessa on käytössä Wilhelmiina -lisä ja edut, kuten hyvä työterveyshuolto ja virike- ja kulttuuriedut. Peruspalkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkataulukko G20 (2023,03 euroa / kk) ja tähän päälle tulee Wilhelmiina -lisä sekä mahdolliset lisät kokemuksesta.

Wilhelmiinan toimintaa kehitetään olemalla mukana Miina Sillanpään Säätiön kehittämishankkeita ja viemällä hyväksi todettuja toimintamalleja käytäntöön. Oma Wilhelmiinan Tapa Toimia -laatujärjestelmä ohjaa arjen toimintoja. Henkilökuntaa koulutetaan aktiivisesti jokaisen toiveiden huomioiden.

Wilhelmiina on yleisyhyödyllinen yritys. Mahdollinen voitto käytetään toiminnan kehittämiseen.

Tule mukaan osaksi Wilhelmiinan arkea ja juhlaa ja tee ikäihmisen elämästä arvokas!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytoija sopii ennen haastattelua kanssasi välineestä, jota käytetään videohaastattelussa. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.