Lähihoitaja vakituiseen työhön, Oulu
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Oletko uusia haasteita etsivä iloinen lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoidon opiskelija? Haemme nyt asiakaskohteellemme Ouluun liikuntavammaistyöstä kiinnostunutta hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai vaihtoehtoisesti pidempään sijaisuuteen. Työkohteeseen on hyvät yhteydet ja se sijaitsee muutaman kilometrin päässä Oulun ydinkeskustasta. Aloitus on joustavasti sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus:

Työkohde on liikuntavammaisille aikuisille suunnattu palveluasumiskohde, joka tarjoaa asukkailleen tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista. Kohteen jokaiselle asukkaalle halutaan tarjota sekä turvallinen että samalla viihtyisä koti, joten pääsetkin jo heti alusta alkaen vaikuttamaan asukkaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Kohteessa on myös lyhytaikaisen asumisen paikkoja.

Työ pitää sisällään perushoidollisia tehtäviä, lääkehoitoa sekä yleistä arjen sosiaalista ja ohjauksellista tukea. Myös virike- ja päivätoiminnan suunnittelu sekä toteuttaminen ovat merkittävä osa työtä. Päivätoimintaa suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa. Kohteen ympärillä on hyvät esteettömät ulkoilumaastot, joista pääsee nauttimaan työpäivän lomassa asukkaiden kanssa ulkoilemisen yhteydessä. Työ on lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä, mutta myös 2-vuorotyöhön on mahdollisuus, jos se kohtaa paremmin sopivan hakijan toivetta. 

Toivomme:

Toivomme, että olet joko valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 2/3 eli 120 osp lähihoitajaopinnoista suorittanut alan opiskelija. Jos sinulla on jo kokemusta liikuntavammaisten parissa työskentelystä, on se eduksi, mutta ei missään nimessä pakollista. Toivomme, että sinulla on vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä ollaan paljon kontaktissa niin kollegoiden kuin palveluasumisen asukkaiden kanssa.

Tarjoamme:

Tämä rooli tarjoaa sinulle turvallisen, vakituisen työn vuonna 2020 ajanmukaistetussa palvelutalossa, johon on erinomaiset yhteydet ja jossa palvelut ovat lähellä. Saat kollegoiksi ahkeria ja sitoutuneita hoitajia, jotka perehdyttävät sinut hyvin työn aloituksen yhteydessä. Lääkehoito kuuluu olennaisesti työnkuvaasi, joten mikäli lääkelupasi ovat vanhentuneet, niin pääset uusimaan ne heti aloituksen yhteydessä. Kohteen hyvä työporukka ja merkitykselliset työtehtävät takaavat sinulle mukavan työviikon. 

Työllistyt tapauskohtaisesti joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille, tai ensin meidän MediPowerin kautta. Meillä MediPowerilla tukenasi on koko työsuhteen ajan innostunut ja huolehtiva tiimi; Ellen, Miia, Josefiina, Aleksandra ja Vilma. Alun haastattelut järjestämme turvallisesti ja helposti etänä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, niin otathan meihin yhteyden jo tänään! Voit laittaa hakemuksen sivujemme kautta, tai vaihtoehtoisesti vaikka sähköpostia tai WhatsApp-viestiä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1490870
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu