(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, vakituinen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Kastanjakoti

Kastanjakuja 1, 01710 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.04.2019 -


Haemme joukkoomme vanhustyöstä innostunutta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikkasi tulee aluksi olemaan Kastanjakodissa, joka on 10 asukkaan tehostetun palveluasumisen yksikkö. Kastanjakoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pähkinärinteessä.

Syksyllä 2019 aukeaa uusi Myyrmäen vanhustenkeskus, aivan Myyrmäen aseman ja Myyrmannin kauppakeskuksen viereen. Kastanjakoti siirtyy syksyllä Myyrmäen uuden vanhustenkeskuksen uusiin ja moderneihin tiloihin. Tulemalla meille töihin nyt, pääset mukaan kehittämään uuden vanhustenkeskuksen toimintaa.

Perehdytämme sinut tehtäviisi hyvin ja meillä on monipuolinen koulutustarjonta. Henkilöstöllä on käytössä työaika-autonomia sekä Vantaan kaupungin henkilöstöedut. Olemme siirtymässä keväällä uuteen asiakastietojärjestelmään Apottiin, jonka käyttäjäksi myös sinut koulutetaan.

Tervetuloa meille töihin!

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko 3-vuorotyö


Yhteystiedot:
Asumispalvelujen esimies, Kati Salo
p. 050 312 2014, kati.salo@vantaa.fi

Apulaisosastonhoitaja, Katariina Viilomaa
p. 0401932856, katariina.viilomaa@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.