(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja - vakituinen työ Hyvinkään kotihoidossa
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Haemme lähihoitajia vakituiseen työhön asiakkaallemme Hyvinkään kotihoitoon. Työsuhteita on avoinna useita säännöllisen kotihoidon tiimimoduuleissa sekä kotihoidon varahenkilöstössä. Työnantajasi on Keski - Uudenmaan sote- kuntayhtymä (Keusote). 

Hyvinkään kotihoidossa työ on vastuullista ja monipuolista mahdollistaen monipuolisen ammattitaidon hyödyntämisen ja kehittämisen. Hyvinkään kotihoito on jaettu alueellisiin tiimimoduuleihin, joissa on 10 - 12 hoitajaa ja sairaanhoitaja. 

Työ on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Toimit vastuuhoitajana huolehtien kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa hyvästä arjesta ja kotona selviytymisestä. Työskentelet asiakkaan voimavaroja tukevasti, kuntoutumista edistävästi ja tavoitteellisesti. Arvioit asiakkaidesi hoitoa sekä huolehdit tukipalvelujen järjestämisestä. Tukenasi sinulla on tiimi ja kotihoidon lääkärit. 

 

Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva  

Työaika: 38,25 t/vk, 2-vuorotyö 

Palkkaus ja työsuhteen ehdot: KVTES:n mukaan 

Koeaika:  

Kiinnostuitko? Tässä vielä ketä etsimme 

  • terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista lähihoitajan tutkinnon suorittanutta henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta ikääntyvän ihmisen hoitotyöstä. Eduksesi on kotihoidon tuntemus. 

Onhan sinulla myös 

  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kehittämismyönteisyyttä 
  • itsenäinen ja joustava työskentelyote  
  • ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi 
  • rokotesuoja. Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta 
  • työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa 

 Sinun tulee suorittaa LOVe-lääkehoidon tentit sekä näytöt koeajan aikana. 

 

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae heti! 

 

Hakemustasi odottaen 

seurelaiset