Lähihoitaja, vakituinen tehtävä, Tuettu senioriasuminen, Leppävaaran kotihoito
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Hei lähihoitaja, tule mukaan tekemään töitä kanssamme vanhusten parissa!

Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksen Tuettu senioriasuminen on osa Leppävaaran kotihoitoa. Tuetussa senioriasumisessa työskennellään moniammatillisesti ja itseohjautuvasti. Työskentelyssä hyödynnetään asiakkaan omia tavoitteita toimintakyvyn parantamiseksi arjen toimissa. Teemme tiivistä yhteistyötä Leppävaaran kotihoidon sisällä. Meillä Leppävaaran kotihoidossa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Lähihoitajan työ tuetussa asumisessa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.

Meillä lähihoitaja toimii omahoitajana, ja arvioi yhdessä asiakkaan, omaisten ja kollegoiden kanssa hoidon vaikuttavuutta RAI-arviointityökalua hyödyntäen. Asiakkaan hoitosuunnitelma tehdään Lifecare-asiakastietojärjestelmään.

Tarjoamme sinulle työpaikan missä pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Työpaikan nimi: Tuettu senioriasuminen, Leppävaaran kotihoito
Työaika: 114 h 45 min / 3 vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja sujuvaa suomenkielen taitoa potilasturvallisuuden varmistamiseksi.

Arvostamme kokemusta hoivatyöstä ja ruotsinkielentaitoa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot