(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Tuusulaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Haluaisitko juuri sinä olla kehittämässä ja toteuttamassa ikäihmisten laadukasta ja turvallista arkea? Toivoisitko löytäväsi työpaikan, jossa työnteko on hauskaa ja päivät kuluvat hyvässä seurassa? Jos tämä kuulostaa sinunkin mielestäsi mukavalta, suosittelen ehdottomasti lukemaan tämän loppuun. Saattaa olla, että kohta jo löydätkin itsesi uudesta työpaikasta! 

Etsimme asiakkaallemme Tuusulaan lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kohde on yksityinen ikäihmisille suunnattu hoivakoti. Palvelukeskuksen asiakaskunta koostuu muistisairaista ja liikuntarajoitteisista ikäihmisistä, joille tarjotaan ympärivuorokautista ja lämminhenkistä hoivaa kodikkaassa ympäristössä. Hoivakodissa asuinsijaa on 26 asukkaalle ja tilat sijaitsevat viihtyisällä kulttuurihistoriallisesti merkittävällä alueella. Tämä työpaikka on savuton. 

Työnkuvaus:

Työ pitää sisällään perushoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa. Tarjoat asukkaille tukea ja huolenpitoa heidän jokapäiväisen elämänsä hallinnassa. Samalla vastaat arjen mielekkyydestä sekä virikkeiden tarjonnasta. Työskentelet yhdessä muun tiimin kanssa ja työ pitää sisällään myös yhteydenpitoa omaisiin, joten pääset jatkuvasti nauttimaan sosiaalisista tilanteista. Kyseessä on 2-vuorotyö.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan tutkintoa, Valviran antamaa laillistusta sekä tartuntatautilain mukaista voimassa olevaa rokotesuojaa.  Myös lääkeluvat ovat plussaa tässä tehtävässä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista, mutta hyvä ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Toivomme sinun tekevän tätä arvokasta työtä suurella sydämellä. 

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660