(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Tuusulaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Haemme Tuusulaan lähihoitajaa työskentelemään liikunta- ja kehitysvammaisille henkilöille suunnattuun asumisyksikköön.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on rauhallisella alueella sijaitseva valmennuskoti, jossa asukkaita kannustetaan mahdollisimman itsenäiseen selviytymiseen arjen askareissa. Yksikössä on kaksi ryhmäkotia, joissa on molemmissa 21 asukaspaikkaa, sekä tukiasumista noin 6:lle asiakkaalle. Kohteessa on sekä ikääntyneempiä, että nuorempia asukkaita. Osalla asukkaista on MS-tauti tai neurologisia sairauksia.

Työ pitää sisällään asukkaiden ohjaamista ja avustamista arjessa. Asukkaiden kanssa ulkoilu ja muussa monipuolisessa virike- ja harrastustoiminnassa avustaminen ovat oleellinen osa työtä. Lisäksi työhön kuuluu lääkehoitoa. Työ on joko 3-vuoro- tai 2-vuorotyötä hakijan toiveen mukaan.  

Toivomme, että sinulta löytyy sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Aiempi työskentely kehitysvammaisten tai fyysisesti vammautuneiden henkilöiden kanssa on plussaa, mutta ei pakollista. On mahtavaa, jos sinulta löytyy voimassa olevat LOVe-lääkeluvat, mutta ne on mahdollista suorittaa myös kohteessa.

Tarjoamme:

Työtehtäväsi tarjoavat mielenkiintoisen työviikon täysillä tunneilla. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus ja työskentelyyn sopeutuminen sujuvat sulavasti. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Asiakasyrityksemme on kannustava ja joustava työnantaja, jonka arvoissa korostuu muun muassa välittäminen ja osaaminen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen ellen.book@medipower.fi tai laittaa vaikka WhatsApp viestiä 044 7164 779. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779