(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Tuusulaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan lähihoitajaa työskentelemään vammaisille suunnattuun asumisyksikköön. Tarjolla on vakituinen paikka tai pidempi sijaisuus. Kohde on ns. valmennuskoti, jossa asukkaita kannustetaan mahdollisimman itsenäiseen selviytymiseen arjen askareissa. 

Työnkuvaus: 

Yksikössä on kaksi ryhmäkotia, joissa molemmissa 21 asukaspaikkaa, sekä tukiasumista noin 6:lle asiakkaalle. Työ on pitää sisällään asukkaiden ohjaamista ja avustamista arjessa. Asukkaat pystyvät itse määrittelemään avuntarpeensa. Lisäksi työhön kuuluu lääkehoitoa. Työ on joko 3-vuoro- tai 2-vuorotyötä.

Tehtävässä katsomme eduksi:

Hakijoilta toivomme sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukaista pätevyyttä ja rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Kokemus lähihoitajan töistä liikunta-/kehitysvammaisten henkilöiden parista katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia. Suomenkielen hyvä osaaminen on toivottua. Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne on mahdollista suorittaa myös kohteessa.

Tarjoamme sinulle:

Saat vastuullisen ja mielenkiintoisen työn kattavalla perehdytyksellä. Sinulle maksetaan kilpailukykyinen palkka kahden viikon välein, josta voidaan neuvotella. Työn aloitus ja kesto ovat joustavia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus rekrytoitua myöhemmin suoraan tilausyrityksen kirjoille.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen miia.kulmala@medipower.fi tai laittaa vaikka WhatsApp viestiä 044 7400 024. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti, kun sopivia henkilöitä löytyy.

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024