(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja turvapuhelinpalveluun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Oletko lähihoitaja, jolta löytyy hyvät valmiudet reagoida muuttuviin tilanteisiin ja tahdot omalta osaltasi edesauttaa potilaskunnan turvallista itsenäistä asumista. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lähihoitajaa turvapuhelinpalveluun vastaamaan turvapuhelin palvelun piirissä olevien henkilöiden tehokkaasta hoitoon pääsystä ja hälytysilmoitusten käsittelystä ohjeistuksen mukaisesti. Työn aloitus on elokuun alkupuolella tai joustavasti mahdollisuuksiesi mukaan. Kyseessä on vakituinen työsuhde täysillä työtunneilla. 

Työnkuvaus: 

Tuleva työpisteesi sijaitsisi Vaasan hälytyskeskuksessa, jossa ympärilläsi ammattimainen vastaavissa tehtävissä toimiva työtiimi. Kyseessä on toimistotyö, jota tehdään 2- tai 3-vuorossa, työntekijän toiveiden mukaisesti. Työpäiviesi aikana vastaanotat ja käsittelet hälytyspuheluita sekä välität mahdollisen avuntarpeen eteenpäin kenttätyötä tekevälle taholle. Vaihtelua työpäiviisi syntyy myös hallinnollisten tehtäviä kuten seurannan ja raportoinnin kautta. 

Halutessasi voit laajentaa työtehtäväsi vastuualuetta kouluttautumalla vartijaksi, jolloin pääset osallistumaan myös hälytystehtäviin. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran laillistama lähihoitaja, jolta onnistuu puhelinpäivystys suomen- ja ruotsinkielellä. Työtehtävissä sinua ohjaa pitkälti ennalta määritellyt toimintaohjeet, mutta työtehtäväsi vaativat sinulta aktiivista vuorovaikutteista asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Työsi saattaa vaatia nopeaa reagointia, joten sinulla tulee pysyä langat käsissä hektisissäkin tilanteissa.

Tarjoamme:

Hälytyskeskuksella sinua vastassa on lämminhenkinen ja yhteen hiileen puhalta työtiimi, jonka kanssa jakaa työarki. Työtehtäväsi ovat vaihtelevat ja tuleva työnantajasi on valmis rakentamaan urapolkuasia sekä tarjoaa sinulle jatkokouluttautumis mahdollisuudet, joiden avulla edetä urallasi. Sijaisuuden aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja -yhteisöön, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta numeroon 044 740 0024!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024