Lähihoitaja turvapuhelinpalveluun, Vaasa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2022

Lähihoitaja! Etsitkö toimistotyötä, jossa pääset hyödyntämään hoitoalan osaamistasi? Oletko lähihoitajan koulutuksen käynyt henkilö, jolta löytyy hyvät valmiudet reagoida muuttuviin tilanteisiin ja tahdot omalta osaltasi edesauttaa potilaskunnan turvallista itsenäistä asumista? Haemme nyt asiakasyrityksellemme lähihoitajaa turvapuhelinpalveluun 3-vuorotyöhön vastaamaan turvapuhelinpalvelun piirissä olevien henkilöiden tehokkaasta hoitoon pääsystä ja hälytysilmoitusten käsittelystä ohjeistuksen mukaisesti.

Työ alkaa joustavalla aikataululla kevään 2022 aikana. Haemme turvapuhelinpäivystäjiä sekä vakituiseen työsuhteeseen, että määräaikaisiin sijaisuuksiin etenkin kevään ja kesän 2022 ajalle. Tässä siis oiva työmahdollisuus myös vain kesätöistä kiinnostuneille! Voit hakemuksessasi kertoa millaisesta sopimuksesta olet kiinnostunut. 

Työnkuvaus: 

Tuleva työpisteesi sijaitsisi Vaasan hälytyskeskuksessa, jossa ympärilläsi ammattimainen vastaavissa tehtävissä toimiva työtiimi. Kyseessä on toimistotyö 3-vuorossa. Työpäiviesi aikana vastaanotat ja käsittelet hälytyspuheluita sekä välität mahdollisen avuntarpeen eteenpäin kenttätyötä tekevälle taholle. Vaihtelua työpäiviisi syntyy myös hallinnollisten tehtäviä kuten seurannan ja raportoinnin kautta. 

Halutessasi voit laajentaa työtehtäväsi vastuualuetta kouluttautumalla vartijaksi, jolloin pääset osallistumaan myös hälytystehtäviin. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran laillistama lähihoitaja, jolta onnistuu puhelinpäivystys sujuvalla suomen- ja ruotsinkielellä. Työtehtävissä sinua ohjaa pitkälti ennalta määritellyt toimintaohjeet, mutta työtehtäväsi vaativat sinulta aktiivista vuorovaikutteista asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Työsi saattaa vaatia nopeaa reagointia, joten sinulla tulee pysyä langat käsissä hektisissäkin tilanteissa.

Tarjoamme:

Hälytyskeskuksella sinua vastassa on lämminhenkinen ja yhteen hiileen puhaltava työtiimi, jonka kanssa jakaa työarki. Työtehtäväsi ovat vaihtelevat ja tuleva työnantajasi on valmis rakentamaan urapolkuasi sekä tarjoaa sinulle jatkokouluttautumismahdollisuudet, joiden avulla edetä urallasi. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja -yhteisöön, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasorganisaatiomme kirjoille. MediPower hoitaa rekrytointiprosessin alun kanssasi sutjakkaasti ja mielekkäästi! Haastattelut järjestämme etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppissa tai sähköpostitse. Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot