Lähihoitaja turvapuhelinpalveluun, Vaasa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Oletko lähihoitaja, jolta löytyy hyvät valmiudet reagoida muuttuviin tilanteisiin ja tahdot omalta osaltasi edesauttaa potilaskunnan turvallista itsenäistä asumista? Onko yöpainotteinen työ sinun juttusi? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lähihoitajaa turvapuhelinpalveluun vastaamaan turvapuhelin palvelun piirissä olevien henkilöiden tehokkaasta hoitoon pääsystä ja hälytysilmoitusten käsittelystä ohjeistuksen mukaisesti. Työn aloitus mahdollisimman pian. Kyseessä on vakituinen työsuhde täysillä työtunneilla tai sopimuksen mukaan sijaisuus.

Työnkuvaus: 

Tuleva työpisteesi sijaitsisi Vaasan hälytyskeskuksessa, jossa ympärilläsi ammattimainen vastaavissa tehtävissä toimiva työtiimi. Kyseessä on toimistotyö 3-vuorossa, jota tehdään ilta- ja yövuoropainotteisesti. Työpäiviesi aikana vastaanotat ja käsittelet hälytyspuheluita sekä välität mahdollisen avuntarpeen eteenpäin kenttätyötä tekevälle taholle. Vaihtelua työpäiviisi syntyy myös hallinnollisten tehtäviä kuten seurannan ja raportoinnin kautta. 

Halutessasi voit laajentaa työtehtäväsi vastuualuetta kouluttautumalla vartijaksi, jolloin pääset osallistumaan myös hälytystehtäviin. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran laillistama lähihoitaja, jolta onnistuu puhelinpäivystys sujuvalla suomen- ja ruotsinkielellä. Työtehtävissä sinua ohjaa pitkälti ennalta määritellyt toimintaohjeet, mutta työtehtäväsi vaativat sinulta aktiivista vuorovaikutteista asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Työsi saattaa vaatia nopeaa reagointia, joten sinulla tulee pysyä langat käsissä hektisissäkin tilanteissa.

Tarjoamme:

Hälytyskeskuksella sinua vastassa on lämminhenkinen ja yhteen hiileen puhalta työtiimi, jonka kanssa jakaa työarki. Työtehtäväsi ovat vaihtelevat ja tuleva työnantajasi on valmis rakentamaan urapolkuasi sekä tarjoaa sinulle jatkokouluttautumismahdollisuudet, joiden avulla edetä urallasi. Sijaisuuden aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja -yhteisöön, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppissa tai sähköpostitse. Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot