(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja turva-auttajaksi
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Haemme asiakkaallemme Agape Palvelut Oy:lle Kotkaan lähihoitajaa varalla olevaksi turva-auttajaksi.

Agape Palvelut Oy on paikallinen perheyritys, joka on tuottanut turvapuhelinpalveluja Kotkassa ja Pyhtäällä jo vuodesta 2012.

Yrityksen palveluun kuuluu turvapuhelinlaitteen lisäksi myös auttajakäynnit. Agapen ammattitaitoiset turva-auttajat päivystävät vuoden jokaisena päivänä 24h. Toiminta kasvaa jatkuvasti ja tyytyväisiä turvapuhelinasiakkaita on jo 300.

Yritys kuuluu sosiaali- ja terveyspalvelutuottajarekisteriin ja on saanut aluehallintovirastolta luvan tuottaa turvapuhelinpalveluja.

Varalla oleva turva-auttaja vastaa turvapuhelimeen ja tarvittaessa käy varmistamassa tilanteen asiakkaalla. Tarve varalla olevalle turva-auttajalle on syyskuusta eteen päin joka toinen viikonloppu pe klo 16 - su klo 16 (96h/kk). Varallaolo on ns. vapaamuotoinen varallaolo, joka tarkoittaa, että työntekijä voi oleskella omassa kodissa, tai liikkua Kotkan alueella. Vaatimus on, että työntekijän pitää olla Kotkan Lankilassa n.15min kuluessa ilmoituksesta. Edellytämme hakijoilta lähihoitajan tai ensihoitajan koulutusta, suomen kielen taitoa, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, korkeaa ammattietiikkaa ja iloista asennetta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään elokuun. Haethan tehtävään siis mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin 8-16.