(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Turkuun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Etsimme Turkuun lähihoitajia sijaisuuksiin. Sijaisuuden kesto määrittyy hakijan toiveen mukaan (1-6kk), jonka jälkeen on halutessa mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus: 

Työ on 3-vuorotyötä ympärivuorokautisessa palveluasumisessa. Asukkaat ovat fyysisesti vammautuneita tai kehitysvammaisia henkilöitä. Työ on kuntouttavaa ja pitää sisällään asukkaiden ohjaamista ja avustamista arjessa. Asukkaat pystyvät itse määrittelemään avuntarpeensa. Lisäksi työhön kuuluu lääkehoito sekä yhteistyö omaisten kanssa.  

Tehtävässä katsomme eduksi:

Hakijoilta toivomme lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Lääkeluvat ja kokemus lähihoitajan töistä joko kuntoutuksessa tai palveluasumisen puolella katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia. Arvostamme hyvää suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Tarjoamme sinulle:

Saat vastuullisen ja mielenkiintoisen työn kattavalla perehdytyksellä. Pääset myös osallistumaan kohteen toimintatapojen kehitykseen ja samalla saat kehittää omaa pätevyyttäsi. Sinulle maksetaan kilpailukykyinen palkka kahden viikon välein, josta voidaan neuvotella hakijan kanssa. Työn aloitus ja kesto ovat joustavia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus rekrytoitua myöhemmin suoraan tilausyrityksen kirjoille.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660