(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Turkuun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Etsimme Turkuun lähihoitajia joko pidempään sijaisuuteen tai vakituiseen työsuhteeseen, joiden kesto voidaan määrittää hakijan toiveen mukaan. Kohteella on Turussa neljä eri toimintayksikköä.

Työnkuvaus: 

Työ on 2- tai 3-vuorotyötä ympärivuorokautisessa palveluasumisessa. Asukkaat ovat fyysisesti vammautuneita tai kehitysvammaisia henkilöitä. Työ on kuntouttavaa ja pitää sisällään asukkaiden ohjaamista ja avustamista arjessa. Asukkaat pystyvät itse määrittelemään avuntarpeensa. Lisäksi työhön kuuluu lääkehoito sekä yhteistyö omaisten kanssa.  

Tehtävässä katsomme eduksi:

Hakijoilta toivomme sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukaista pätevyyttä ja rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Lääkeluvat ja kokemus lähihoitajan töistä joko kuntoutuksessa tai palveluasumisen puolella katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia. Suomenkielen hyvä osaaminen on toivottua. 

Tarjoamme sinulle:

Saat vastuullisen ja mielenkiintoisen työn kattavalla perehdytyksellä. Pääset myös osallistumaan kohteen toimintatapojen kehitykseen. Sinulle maksetaan kilpailukykyinen palkka kahden viikon välein, josta voidaan neuvotella hakijan kanssa. Työn aloitus ja kesto ovat joustavia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus rekrytoitua myöhemmin suoraan tilausyrityksen kirjoille.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-Trainee Ellen Böök
p. 044 7164 779