(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja tuntityöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018
Esperi Hoivakoti Haapahovi tarjoaa kodin 31 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Hoivakoti Haapahovin toiminta käynnistyy syksyllä 2018. Vakituisen asumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen hoiva-asuminen. Asukkaiden hyvinvoinnista huolehtii ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö ympärivuorokauden. Asukkaat otetaan mukaan arjen askareisiin, heidän toimintakykynsä ja vireystilansa huomioiden. Asukkaille luodaan mukava ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja monipuolista viriketoimintaa.

Haemme Hoivakoti Haapahoviin ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA vakinaiseen työsuhteeseen tuntityöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Katsomme eduksi kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä.

Toivomme sinulta innovatiivista ja tuoretta näkemystä vanhusten kanssa tehtävään työhön, sinulla on ideoita ja halua kehittää työtäsi jatkuvasti. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Vesa Tornberg p. 040 8381881 tai vesa.tornberg@esperi.fi


Haku päättyy 15.8.2018.


Esperi on savuton työpaikka.