Lähihoitaja, Tuettu senioriasuminen, kesäajan sijaisuuksia, 4 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Hei sinä alan opiskelija tai vastavalmistunut lähihoitaja, tule meille kesän ajaksi töihin!
Sijaisuuden pituudesta voimme sopia ja tämän takia aloitammekin haastattelut jo hakuajan aikana. Valintoja tehdään hakuajan aikana.

Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksen Tuettu senioriasuminen on osa Leppävaaran kotihoitoa. Tuetussa senioriasumisessa työskennellään moniammatillisessa tiimissä. Työskentelyssä hyödynnetään asiakkaan omia tavoitteita toimintakyvyn parantamiseksi arjen toimissa. Teemme tiivistä yhteistyötä Leppävaaran kotihoidon sisällä. Meillä Leppävaaran kotihoidossa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Lähihoitajan työ tuetussa asumisessa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.

Tiedusteluihin vastaa kotihoidon ohjaaja Yvonne Fiskars, p. 043 825 1913.

Työpaikan nimi: Tuettu senioriasuminen
Työaika: 116h15min/3vkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Tehtäväkohtainen palkka: 2222,69 €/kk (-mahdolliset vähennykset)

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitajanopiskelija on hyväksytysti suorittanut: kasvun tukemisen sekä hoito- ja huolenpidon opinnot, työssäoppimisen jaksot, lääkehoidon opinnot sekä lääkelaskut. Ote opintorekisteristä on esitettävä.
Sairaanhoidon opiskelijat: suoritettu 60 opintopistettä ja hyväksytyt harjoittelujaksot terveydenhuoltoalan kohteessa, hyväksytyt lääkehoidon opinnot.

Lisäksi edellytetään:

Tehtävässä edellytetään: tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja sujuvaa suomenkielen taitoa potilasturvallisuuden varmistamiseksi.

Arvostamme kokemusta hoivatyöstä ja ruotsinkielentaitoa.

Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan missä pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot