(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Tilkantaikaan
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2018
Hei, sinä ammattitaitoinen ja haasteita pelkäämätön lähihoitaja! Tule työskentelemään hyvään työyhteisöön Esperi Hoivakoti Tilkantaikaan. Tilkantaika tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista haastavasti käyttäytyville ikääntyneille. Hoivakotipaikkoja on 14.

Lähihoitajana vastaat Tilkantaian asukkaiden hoivasta ja huolenpidosta kokonaisvaltaisesti. Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toimintaperiaatteenamme on kuntouttava työote.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävän palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Eduksi katsotaan kokemus ikääntyneiden mielenterveystyöstä ja/tai muistisairaiden hoivasta. Palkkaus on tehtävän mukainen + tehtäväkohtainen lisä. Tehtäväkohtaista lisää voidaan maksaa kun valitulla on alle 5 vuotta vanha MAPA/tai vastaava esimerkiksi AVEKKI-koulutus ja/tai kokemusta ikääntyneiden mielenterveysasiakkaiden hoitotyöstä valmistumisen jälkeen yli kaksi vuotta.

Työ on pääsääntöisesti 3- vuorotyötä, mahdollisuus myös tehdä 2-vuorotyötä. Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Tukenasi Tilkantaiassa toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi, tervetuloa siis osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Sanna Manner, 050 – 3387344, sanna.manner@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 18.12.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.