(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Tikkurilan kotihoito ty4
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Tikkurilan kotihoito ty4

Kielotie 11 D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme sinua kotihoidosta kiinnostunut lähihoitaja joukkoomme! Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän Tikkurilan kotihoidossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, juna-aseman läheisyydessä. 

Tehtävänämme on mahdollistaa ikäihmisten ja pitkäaikaissairaiden turvallinen kotona asuminen. Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. 

Työ on monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Opastamme sinut työhön, joten vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta kotiinvietävistä palveluista, voit silti rohkeasti hakea paikkaa. Asiakastietojärjestelmänä käytämme Apottia, jonka käyttöön myös koulutamme. 

Eduksi katsomme voimassa olevan lääkeluvan. Jos sinulla ei ole Vantaan kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan sen koeaikana. 

Työn luonteen vuoksi edellytämme hakijalta ajokorttia ja autolla ajotaitoa.

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa nimensä mukaan palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2155,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Kotihoidon esimies
Tilander Nina
0400 703841
nina.tilander@vantaa.fi
Tavoitettavissa 9-15

Kotihoidon esimies
Laurila Raisa
040 5346951
Tavoitettavissa klo 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.