(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Tikkurilan kotihoito, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan Kaupunki

Kielotie 11 D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 23.09.2019 - 31.12.2019


Etsimme Sinua innostunut, aktiivinen ja ammattitaitoinen hoitotyön osaaja lähihoitajan sijaisuuteen Tikkurilan kotihoitoon!

Kotona asumisen tuessa haluamme auttaa asiakkaitamme elämään arvokasta elämää omassa kodissa. Palvelumme perustuu vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja henkilöstömme välillä. Olemme asiakkaalle läsnä ja palveluillamme haluamme olla mahdollistamassa asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää.

Panostamme innostuneeseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja johtamiseen. Kokeilemme rohkeasti uutta ja opimme virheistämme. Haluamme olla edelläkävijöitä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan ideoita, intoa ja tahtoa kehittää kotiin annettavia palveluja.

Lähihoitajana tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisesi tiimiimme. Työtehtäviisi kuuluu mm. päivittäiseen hoivaan ja hoitoon osallistuminen, tiimin ja koko työyhteisön kehittäminen yhdessä uusien työkavereidesi kanssa. Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun ja siksi tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen uuteen tehtävään. 

Odotamme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Työn luonteesta johtuen edellytämme hakijalta ajokorttia ja autolla ajotaitoa.

Luemme eduksi: Voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja aikaisemman kokemuksen kotiin annettavista palveluista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2155,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, kaksivuorotyö klo 7-22 välillä


Yhteystiedot:

Kotihoidon esimies, Laurila Raisa
P. 0405346951
raisa.laurila@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-15

Kotihoidon esimies, Jalonen-Tuovila Mia
P. 040 661 5325
mia.jalonentuovila@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.