(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Tervoon
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2020

Etsimme asiakkaallemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Tervoon. Tämä pienehkö hoivakoti tarjoaa kodinomaista palveluasumista 27:lle ikäihmiselle, joille mahdollistetaan hyvinvointia tukeva ja oman näköinen arki päivittäisen tuen avulla. Työn aloitus tapahtuu joustavasti työntekijän toiveet huomioiden. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jolloin työntekijä työllistyy suoraan asiakkaan palkkalistoille

Työnkuvaus: 

Kohde tarjoaa kevyttä tuettua asumista ja ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Asukkaiden arjessa huomioidaan hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden täyttyminen. Tässä lämminhenkisessä yksikössä tehdäänkin töitä potilaslähtöisesti ja kuntouttavalla työotteella. Työ pitää sisällään lähihoitajan päivittäisiä perushoidollisia töitä, arjen tukemista ja lääkehoidosta huolehtimista. Kohde tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa, joten kyseessä on 3-vuorotyö.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja, jolla on aktiivinen ja potilaslähtöinen ote hoitotyöhön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä, niin asukkaiden kuin myös työtiimisi ja omaisten kanssa, joten hyville vuorovaikutustaidoille tulee varmasti käyttöä. Voimassaolevat lääkeluvat ja aiempi työkokemus ikäihmisten parista katsotaan työnhakijan eduksi.

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti osaksi lämminhenkistä ja tiivistä työyhteisöä, jossa työpanostasi arvostetaan. Tuleva työnantajasi tarjoaa sinulle hyvät kulttuuri- ja virike-edut sekä pitää huolta työhyvinvoinnistasi. Halutessasi voit rakentaa pidempääkin urapolkua tämän työnantajan tehtävissä. Ennen työn aloitusta saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja -yhteisöön sekä potilaskuntaan, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024