Lähihoitaja tekemään hyvää fiilistä!
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Oletko etsimässä uusia tuulia urallesi? Haluaisitko työn, jossa pääset omalla toiminnallasi mahdollistamaan virikkeellistä, turvallista ja mukavaa arkea vammaispuolen henkilöille? Nyt se on mahdollista, sillä etsimme lähihoitajaa Joensuuhun liikuntavammaisten pariin! Tarjolla olisi vakituinen työsuhde, mutta halutessasi sinun on mahdollista keikkailla tai tehdä vaikkapa määräaikainen sijaisuus kohteeseen. 

Työnkuvaus:

Työkohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Joensuun keskustan tuntumassa. Tämä kohde tarjoaa tehostettua palveluasumista vaikeasti liikuntavammaisille henkilöille. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma asunto sekä kohteen yhteiset ruokailutilat, upea uusittu saunaosasto sekä muun muassa viihtyisät ulkoilu-ja kuntoilutilat. Tässä työssä pääset osallistumaan asukkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja hoidon toteuttamiseen. Sinun työnkuvaasi kuuluu myös lääkehoito, kirjausten teko sekä yhteistyö omaisten kanssa. Kohteessa järjestetään erilaisia juhlia sekä asukkaiden kanssa retkeillään. Sen lisäksi, että pääset osalliseksi näihin hauskoihin tapahtumiin, saat myös olla mukana suunnittelemassa niitä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kyseessä on 3-vuorotyö .

Tarjoamme:

Saat vakituisen työsuhteen täysillä viikkotunneilla. Tässä tehtävässä pääset tuomaan omaa ammattitaitoasi esille ja saat jakaa sitä myös muille. Saat olla mukana kehittämässä koko yksikön toimintaa ja sinun mielipiteitäsi kuunnellaan aidosti. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen. Työpaikalla seuranasi on ammattitaitoinen sekä humoristinen porukka, joten mukavan työn lisäksi saat nauttia koko työsuhteesi ajan hauskasta seurasta! Työllistyessäsi tähän kohteeeseen sinun on mahdollista ansaita vuosittain tavoitepalkkioita sekä pääset hyödyntämään erilaisia liikunta- kulttuuri ja työmatkaetuja. 

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija. Voimassa olevat lääkeluvat sekä hygieniapassi ovat tässä tehtävässä plussaa. Mikäli lääkelupia tai hygieniapassia ei sinulta löydy, niin toivomme kuitenkin valmiutta niiden suorittamiseen. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Aikaisempi kokemus vammaistyöstä on hyödyksi, mutta hyvä ja reipas asenne sekä  kuitenkin ratkaisee. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1434304
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu