Lähihoitaja / Teiskon kotihoito
Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Ikäihmisten palveluryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Vahvistamme ikäihmisten palveluryhmän koillisen palvelualueen Teiskon kotihoidon ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta ja osaavaa lähihoitajaa. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan.

Edellytämme valittavalta ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoitotyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa työotetta.

Tehtävänkuvaan kuuluvat kotihoidon lähihoitajan tehtävät. Kotihoidon lähihoitaja toimii hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Toivomme hakijalta kiinnostusta vanhusten hoitoa kohtaan, valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi arvostamme myönteistä suhtautumista teknologiaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Edellytyksenä tehtävään valitulla ovat myös lääkehoidon perusteet (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU ja PKV-lääkelupa. Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Eduksi luetaan B-ajokortti.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseesi Kuntarekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Arja-Liisa Heikkilä, puh 040 759 1368.

Haku päättyy 24.6.2021

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelupäällikkö Arja-Liisa Heikkilä, puh 040 759 1368

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot