Lähihoitaja / Teiskon kotihoito, kesätyö
Tampereen kaupunki, Kotihoito Teisko

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Haemme lähihoitajia Teiskon alueen kotihoitoon ajalle 3.5.-19.9.2021! Teiskon kotihoidon alueeseen kuuluu kolme tiimiä; Atalan alueen, Piettasen alueen ja Teiskon alueen tiimit.

Lähihoitajan tehtävänkuvaan kuuluu asiakkaiden perustarpeista huolehtiminen kotihoidossa, kuten avustaminen aamu- ja iltatoimissa, ruokailuissa, suihkukäynneillä ja wc-käynneillä. Myös lääkehoidoista huolehtiminen kuuluu lähihoitajan tehtävänkuvaan. Asiakkaat ovat pääosin monisairaita ikäihmisiä, jotka tarvitsevat monenlaista apua kotona pärjäämisen tueksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa. Opintorekisteriote ja ammattipätevyys tarkistetaan. Eduksi luetaan B-ajokortti ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Kontkanen, tanja-lotta.kontkanen@tampere.fi puh. 0505287048.

Hakuaika päättyy 28.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta. Ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Tanja Kontkanen, tanja-lotta.kontkanen@tampere.fi puh. 0505287048

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot