Lähihoitaja / Tehostettu palveluasuminen, Männistö
Tampereen kaupunki, Tehostettu palveluasuminen, Männistö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Palvelukoti Männistössä on neljä 15 asukkaan ryhmäkotia. Männistö on uusi rakennus, kaupungin omaa palvelutuotantoa. Pääset luomaan uutta ja toteuttamaan villejä visioita.

Haemme tehostetun palveluasumisen Männistön palvelukotiin vanhustyöstä kiinnostunutta ammattilaista lähihoitajan vakituiseen toimeen. Toivomme sinun olevan iloinen ja innostunut kehittämään asiakkaidemme arkea ja pyhää.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai LOVe-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitulta edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n mukaista tautisuojaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Katja Keskinen, puh. 040 806 3741, katja.keskinen@tampere.fi

Hakuaika päättyy 30.11.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Katja Keskinen, puh. 040 806 3741, katja.keskinen@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot