Lähihoitaja, Tapiolan kotihoito
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut. Hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä Tapiolan kotihoidossa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ja avoin ilmapiiri.

Haemme Tapiolan kotihoitoon 5 lähihoitajaa eripituisiin sijaisuuksiin. Toimipisteemme sijaitsee Tapiolan keskustassa monipuolisten kulkuyhteyksien varrella. Tulet työskentelemään osana 6-10 henkilön tiimiä.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.
Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.
Työyhteisömme on monikulttuurinen ja meillä sekä asukkaat että työntekijät viihtyvät hyvin. Mielestämme senioreiden palveluasumisen tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisössämme noudatetaan Espoon pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaan

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää merkityksellisestä kotihoidon työstämme.

Työpaikan nimi: Tapiolan kotihoito

Työaika: 114:45h/ 3vko jaksotyö

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään:
- Lääkelupien suorittamista 3 kk kuluessa työsuhteen alkamisesta.
- Hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa
- Ajokorttia

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä. Hyviä yhteistyötaitoja, vastuullisuutta ja intoa oppia uutta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
Tervetuloa joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot