(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Tapiolan kotihoito, sijaisuus, 3 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Lähihoitaja, Tapiolan kotihoito, sijaisuus, 3 tehtävää

Työavain 2-483-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.08.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 31.08.2019 kello 15:45
Tapiolan kotihoito , Länsituulentie 1, 3. krs 02100 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Kotihoito
Kotihoito

Tehtävän kuvaus: Haemme lähihoitajia sekä alan opiskelijoita määräaikaisiin sijaisuuksiin Tapiolan kotihoidon alueelle kotihoitoon. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää monipuolisesti ammatillista osaamistasi sekä positiivisen ja kannustavan työyhteisön. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä, joiden käyttöön saa koulutuksen. Työskentely tapahtuu pääasiassa asiakkaan kotona ja tukena on moniammatillinen työyhteisö, jossa painottuu tiimityötaidot. Työssä korostuu asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja kuntouttava työote asiakkaan omien voimavarojen mukaan. Pitkäaikaisena sijaisena olet myös oikeutettu Espoon kaupungin henkilöstöetuihin. Palvelussuhteen aloitus sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista.

Arvostamme aiempaa kokemusta vanhustyöstä, kotihoidosta tai kotihoidon harjoittelujaksoa, Effica- ja Hilkka-osaamista.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2222,68 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116 h 15 min / 3 viikon jaksossa


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Kotihoidonohjaaja Ritva Asikainen
0505481295
ritva.t.asikainen@espoo.fi

Kotihoidonohjaaja Anna Airakari
0405520925
anna-maria.airakari@espoo.fi