(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Tapiolan kotihoito, 4 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Meillä Tapiolan kotihoidossa on nyt lähihoitajalle työtä tarjolla!

Etsimme neljää lähihoitajaa vakituisiin tehtäviin. Tulisitko juuri sinä meille huolehtimaan kanssamme asiakkaistamme?
Toimistomme sijaitsee Tapiolan ytimessä, metroasema ja bussiterminaali ovat aivan vieressä.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja itsenäistä. Tapaat työssäsi asiakkaita heidän kodeissaan. Matkat asiakkaiden luokse taittuvat useimmiten autolla.
Toimit osana moniammatillista tiimiä, joten yhteistyötaidot ovat tärkeitä.

Kotihoidon työssä pääset:
-käyttämään osaamistasi monipuolisesti
-oppimaan myös paljon uusia taitoja
-tekemään itsenäisiä päätöksiä
-toimimaan vaihtelevissa työympäristöissä
-tapaamaan monenlaisia asiakkaita

Meillä et jää yksin, perehdytämme sinut eikä sinun tarvitse heti osata kaikkea. Jos olet jo hyvin kokenut hoitoalan konkari, tarjoaa kotihoidon työkenttä mahdollisuuksia kehittää ammatillista osaamistasi entisestään. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä, joiden käyttöön saa koulutuksen. Rai-toimintakykymittari on myös meillä käytössä.

Sinulta odotamme reipasta ja avointa asennetta työtä ja asiakkaita kohtaan. Tarjoamme Espoon kaupungin henkilöstöedut, työterveyshuollon sekä koulutusmahdollisuudet.

Meillä on täällä hyvä yhteishenki. Tapiolan tiimimme toivottavat sinut tervetulleeksi. Odotamme yhteydenottoasi ja hakemustasi!

Työpaikan nimi: Tapiolan kotihoito
Työaika: 116h 15 min/3 viikkoa. Työ on 2-vuorotyötä
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset:Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.


Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta vanhusten kanssa työskentelystä, ajokorttia sekä Love-lääkelupaa. Lisäksi arvostamme positiivista asennetta ja suomen kielen taitoa.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot