Lähihoitaja Tampereelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme Tampereelle kahta lähihoitajaa vakituiseen työhön. Halutessasi voit myös tehdä pidemmän sijaisuuden. Työt alkaisi hakijan toivomuksen mukaan, mutta mielellään mahdollisimman pikaisesti.

Työnkuvaus:

Lähihoitajan työ on 3-vuorotyötä tai 2-vuorotyötä riippuen millä osastolla tulee työskentelemään. Lähihoitajan työ on kuntoutusosastolla tai tehostetussa palveluasumisessa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakijoilta edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain (559/94, sairaanhoitaja) mukaista pätevyyttä, sekä hakijan tulisi olla rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Toivomme kokemusta lähihoitajan töistä joko kuntoutuksessa tai palveluasumisen puolella. Suomenkielen osaaminen on tärkeää sekä love- ja lop-luvat.

Tarjoamme:

Vakituisen työn tai pitkän sijaisuuden mukavassa työympäristössä kivassa työporukassa. Hoitajalle maksamme asiallisen palkan ja hoitaja saa kattavan perehdytyksen työhönsä.

Hakuprosessi:

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1247883
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite