(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (Tampere) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Asiakkaamme on tamperelainen, kovassa kasvussa oleva hoivapalvelualan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluitaan Pirkanmaan alueella.

Etsimme nyt asiakkaamme kasvavaan joukkoon uusia hoivapalvelun ammattilaisia - asiakaslähtöisiä, joustavia ja työtään kunnioittavia

LÄHIHOITAJIA.

Tehtävä on pääasiassa hyvin itsenäistä kotikäyntityötä. Hoitajan työssä lähtökohtana on ihmisten auttaminen ja työ onkin erittäin asiakaslähtöistä. Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa joustavaa ja palveluhenkistä joukkuepelaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä halua ja intoa oppia uusia asioita ja kehittää itseään alalla. Valittavalta henkilöltä edellytetään kuntouttavaa hoitotyöotetta ja kykyä toimia kokonaisvaltaisesti eri hoitotyölinjoilla.

Odotamme hakijalta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • voimassa olevaa LOP-koulutusta
  • voimassa oleva tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukaista rokotesuojaa

Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa (2/3 osaa tutkinnosta suoritettuna) oleva opiskelija, jolla on palava halu päästä käsiksi käytännön töihin. Työssä liikutaan Tampereen ja lähikuntien alueella, joten ajokortti ja käytössä oleva auto ovat työnteon kannalta välttämättömiä.

Työtä on tarjolla arkena ja viikonloppuna, sekä ilta- että päiväaikaan. Palkkaus yksityisen sosiaalipalveluiden työehtosopimuksen mukaan.

Asiakkaallamme on tarjolla myös keikka- ja kesätyömahdollisuuksia.

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta hienosta uramahdollisuudesta, laita hakemuksesi tulemaan osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja saat soittamalla rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.