Lähihoitaja tai sairaanhoitaja, Pöytyä
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Oletko sairaanhoitaja, lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija, ja haluaisit syyskuuksi töitä? Nyt olisi tarjolla sairaanhoitajan tai lähihoitajan töitä 30.9. asti. Kyseessä on noin kuukauden mittainen sijaisuus viihtyisässä ikäihmisten hoivakodissa. Lyhyempi sijaisuus, tai pienemmät tuntimäärät ovat myös neuvoteltavissa.

Kohteen ja työn kuvaus:

Asiakaskohde tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille Pöytyällä. Tässä hoivakodissa asukaspaikkoja on 36 kahdessa erillisessä ryhmäkodissa. Toinen ryhmäkodeista tarjoaa tehostettua palveluasumista ikääntyneille, toinen ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille vammautuneille sekä vammaisille, jotka tarvitsevat vamman tai sairauden vuoksi tukea arkeen.

Sairaanhoitajana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Tehtäviisi kuuluu sairaanhoidollisena asiantuntijana toimiminen muulle tiimille, lääkehoidosta vastaaminen, tiivis yhteistyö omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä ennen kaikkea asukkaiden asioista perillä oleminen ja heidän toimintakykynsä tukeminen elämän eri osa-alueilla.

Lähihoitajana elät asukkaiden kanssa tasapainoista arkea ja työpäiväsi koostuu asukkaiden hoidosta, heidän hyvinvoinnista huolehtimisesta sekä ulkoiluista ja virikkeiden järjestämisestä asukkaiden toiveet huomioiden.

Toivomme:

Tämä tehtävä edellyttää joko sairaanhoitajan AMK-tutkintoa, lähihoitajan ammattitutkintoa tai hoitoalan opintoja. Voit olla sairaanhoitajaopiskelija, tai lähihoitajaopiskelija, kunhan sinulla on suoritettuna vähintään 2/3 opinnoista. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sinulla tulisi myös olla voimassa. Lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta eivät ole ehdoton edellytys.

Tarjoamme:

Tukenasi koko sijaisuuden ajan on ammattitaitoinen työporukka, joilta saat kattavan perehdytyksen asiakaskuntaan ja itse työhön. Monipuoliset työtehtävät takaavat sen, että jokainen päivä tuo tullessaan sinulle jotain uutta ja oppimisen arvoista. Meidän MediPowerin tiimi on myöskin tukenasi viikon jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan, ja voit ottaa meihin yhteyden aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Arvostamme työtäsi, ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan 2 viikon välein perjantaisin. Toivomme että esität meille palkkatoiveesi, palkkaus sopimuksen mukaan! 

Hakuprosessi:

Eikö kuulostakin juuri sinulle sopivalta työtehtävältä? Täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähestyä minua vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!


Lisätietoja tehtävästä:

HR-Koordinaattori Aleksandra Jounila
p. 040 585 5717

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot