Lähihoitaja tai perushoitaja
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Etsimme kolmeen tehostetun palveluasumisen yksikköön, eripituisiin ja lyhyisiin sijaisuuksiin perushoitaja/lähihoitajia. Työtä voi tehdä tuntityönä, osa-aikaisena tai kokoaikaisena, elämäntilanteesi huomioiden. Työt voidaan sovittaa hyvin esim. alan opiskelijalle, jolla opintoja on suoritettu 2/3 ja kokemusta hoitotyöstä on kertynyt esim työharjoittelun tai muun hoiva-alan keikkatyön kautta. Laita rohkeasti hakemusta, niin olemme yhteydessä jo hakuajan puitteissa soveltuviin hakijoihin.

Espoon kaupungin vammaispalvelujen asumispalvelut tarjoavat monipuolisia palveluita toimintakyvyltään eritasoisille vammaisille ja kehitysvammaisille henkilöille. Ympärivuorokautisia palveluja tarjoavissa asumisyksiköissä ohjataan ja avustetaan asukkaita elämään itsenäistä ja omannäköistään elämää. Yksiköissä työskentelee mm. lähihoitajia, ohjaajia, sairaanhoitajia ja jokaisessa yksikössä on vastaava ohjaaja.

Niittymaan asumisyksikkö (Niittymaanaukea 4 B, 02200 Espoo) tarjoaa ympärivuorokautista asumista tukevia yksilöllisiä palveluja vaikeavammaisille henkilöille, jotka asuvat omissa asunnoissaan. Asiakaskunta koostuu vammaisista henkilöistä, joiden toimintakyky on rajoittunut usealla eri elämän osa-alueella esimerkiksi neurologisen sairauden, aivovamman tai tapaturman vuoksi.

Kilopuron palveluasunnot (Kilonpurontie 1, 02610 Espoo) tarjoaa ympärivuorokautista asumista tukevia yksilöllisiä palveluja vaikeavammaisille henkilöille, jotka asuvat omissa asunnoissaan. Asiakaskunta koostuu vammaisista henkilöistä, joiden toimintakyky on rajoittunut usealla eri elämän osa-alueella esimerkiksi neurologisen sairauden, aivovamman tai tapaturman vuoksi.

Haukilahden asumisyksikkö (Haukilahdenkatu 19, 02200 Espoo) tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua aikuisille ja ikääntyville kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat ohjausta, apua ja tukea päivittäisiin toimiin.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto (tehtävään soveltuva terveydenhuollon tai sosiaalialan kouluasteinen tutkinto). Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Alan opiskelijoilta vähintään 2/3 opinnoista suoritettuna sekä perushoitotyön hallintaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kiinnostusta kartuttaa kokemusta vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden hoidosta ja toimintakyvyn tukemisesta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot